Vipassana retraite Nederland
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

10 daagse Vipassana retraite

juli 21 @ 13:00 - juli 31 @ 14:00

Vipassana retraite Nederland

Vipassana retraite van tien dagen

Deze Vipassana Retraite heeft een open inschrijving, mogelijk zijn er nog plaatsen beschikbaar. (kijk via de inschrijflink, onderaan)

Samen op pad, samen ontwaken…
Tien dagen ga je tijdens deze Vipassana retraite samen op pad. Op pad weg, met een sangha van mensen die ervaren zijn met de stilte en met meditatie. Docenten die de boeddhistische oefeningen zien als leidraad in het dagelijkse leven. In de veilige bedding van ethische voornemens verdiepen we ons tijdens deze beoefening.

Vipassana retraite Nederland

We ontwikkelen  opmerkzaamheid, (door)zien belemmerende patronen. Ook kunnen we ontdekken wat heilzaam is. Het perspectief hierbij is samen ontwaken. Want opmerkzaam zijn maakt wakker, helder, en bereid om je open te stellen voor de ervaringen die je hebt.
 
Klik hier voor meer informatie of om je rechtstreeks aan te melden op hun website

Begeleider(s):
Ria Kea, Ank Schravendeel, Chris Grijns

Tijdens deze Vipassana retraite beoefenen we afwisselend loop- en zitmeditaties.
Na de maaltijden zijn er afwisselende kortere periodes van informele meditatie en dagelijks mettameditie.10 daagse Vipassana retraite

Een Vipassana retraite vindt geheel plaats in stilte. Begeleiding bestaat uit informatie over loop- en zitmeditatie, uitwisselingsgesprekken (individueel of in kleine groepjes). Ook is er dagelijks een dhammalezing.

De retraite is geschikt voor beoefenaars die zich ruimte en tijd gunnen om het meditatieproces te laten ontvouwen. We gaan ervan uit dat alle deelnemers bekend zijn met Vipassana, zowel zit- als loopmeditatie. De retraite is ook geschikt voor mensen die in opleiding zijn voor mindfulnesstrainer; deelname kan meetellen voor certificering.

Voor algemene vragen over retraites bij De Maanhoeve, kijk dan op onze contactpagina.

Gegevens

Begin:
juli 21 @ 13:00
Einde:
juli 31 @ 14:00
Evenement Categorie:
https://simsara.nl/vipassana-retraite-9

Organisator

Simsara/Ria Kea
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Maanhoeve
Exloërveen
Exloërveen, Drenthe 9574PB Netherlands
Telefoon:
0626350264
Bekijk de site van Locatie