Laden Evenementen

« Alle Evenementen

3-daagse hartvipassana (door Wim en Ida)

juni 9 - juni 12

€370

Deze retraite wordt georganiseerd door de oprichters en voormalige eigenaren van de Maanhoeve, Wim en Ida. Ze komen nog regelmatig terug op de Maanhoeve om retraites te geven. Ze hebben een Hart-Vipassana ontwikkeld die zacht en vriendelijk is en toch die verdieping brengt die je van een Vipassana mag verwachten.

In deze drie dagen zijn we stil. Stilte helpt ons om dichterbij ons innerlijk beleven te komen. Lees hier meer over onze Hart-Vipassana. We verblijven op De Maanhoeve in Exloërveen, Drenthe.
Het is een inspirerende ervaring om stilte te oefenen op De Maanhoeve en loopmeditatie te doen in de Hof van Karuna. We oefenen bij de maaltijden of gewoon op je zitkussen. De ervaring van vorige deelnemers aan de Hart-Vipassana is dat er in een veilige omgeving op een zorgvuldige manier ondersteuning geboden wordt in het proces van antwoorden vinden op eigen vragen, en verdieping van de verbinding met je eigen hart. 
Stilte is de kortste weg naar geluk. 

De eerste dag van de retraite begint rond 17.30 uur met een maaltijd en we sluiten op de laatste dag rond 16.30 uur de retraite af.
Kosten: € 370,- Een eenpersoonskamer kost €30,- extra. Daarnaast vragen we dana.
Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar Wim en Ida via dekleinemaanhoeve@gmail.com.

Gegevens

Begin:
juni 9
Einde:
juni 12
Kosten:
€370
https://www.dekleinemaanhoeve.nl/event/1697-2

Organisator

Wim Heusinkveld en Ida te Lindert
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Maanhoeve
Exloërveen
Exloërveen, Drenthe 9574PB Netherlands
Telefoon:
0626350264
Bekijk de site van Locatie