Loading Events
  • This event has passed.

Bezinning retraite oud & nieuw 2021​ (wachtlijst)

30/12/2021 @ 17:30 - 02/01/2022 @ 17:30

€395

Retraite oud en nieuw 2021.

Een bewogen jaar om even bij stil te staan in liefdevolle aandacht voor wat er leeft en speelt en daarbij in verbinding te zijn met elkaar. Het lijkt ons heel fijn om dat met meerdere mensen samen te doen. Daarom organiseren we rond de jaarwisseling een speciale kleinschalige retraite oud en nieuw op De Maanhoeve. Er is plaats voor 12 personen in totaal. Ruimte voor verstilling en bezinning, samen mooie momenten delen, luisteren naar elkaars verhalen bij het vuur en genieten van vegetarisch biologische maaltijden en lekkere hapjes.

Retraite oud en nieuw

We leven samen op De Maanhoeve gedurende deze dagen. Er is een afwisselend programma samengesteld met mooie verbindende oefeningen, tijd om lekker van de natuur en de rust genieten en ook van de gezelligheid van elkaar tijdens deze bijzondere dagen.

Op Oudejaarsochtend komen Wim & Ida langs en op Nieuwjaarsmiddag krijgen we een workshop van Diederik Adams van liefde is de les. Naast het gezamenlijke deel is er ook tijd voor (bos)wandelingen, het lopen van het labyrint in de Hof van Karuna of gewoon op die fijne stoel in de bibliotheek kamer. We vinden het fijn om echt aandacht voor jezelf te kunnen hebben, en daarom zijn we de eerste uren van de dag stil.

 

retraite oud en nieuw
retraite oud en nieuw

 

Lijkt het je leuk om hier onderdeel van te zijn en mee te doen aan deze retraite? Stuur een mailtje naar info@maanhoeve.nl.

De prijs is €395 pp. voor deelname aan het programma, 3 overnachtingen vol pension. Er zijn drie 1-persoonskamers en vier 2 persoonskamers beschikbaar. De toeslag voor een 1-persoonskamer is 50 euro. 

 

 

« All Events

Details

Start:
30/12/2021 @ 17:30
End:
January 2 @ 17:30
Cost:
€395
Event Category:

Organizer

Marcel en Jerien
Email:
info@maanhoeve.nl

Venue

De Maanhoeve
Exloërveen 18A
Exloërveen, Drenthe 9574PB Nederland
+ Google Map
Phone:
0599 785 875
View Venue Website