Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Individuele juni retraite in 2022

juni 3 @ 16:00 - juni 6 @ 16:00

Euro300

Juni retraite – individuele stilte retraite

Tijdens onze individuele stilte retraite in juni 2022 kun je alle aandacht geven aan je binnenwereld. In de rust en stilte kun je ervaren wat zich, -vanuit een diepere laag van je zelf- bij je aandient.

Juni retraite In het pinksterweekend in juni 2022 kun je weer een paar nachtjes logeren op de Maanhoeve tijdens deze individuele retraite in juni 2022… Er is plek op een 1 of 2 persoonskamer en je kunt helemaal vrij gebruik maken van alle gemeenschappelijke ruimten. Alle biologische / vegetarische maaltijden zijn inbegrepen. Er zijn allerlei spirituele elementen in de tuin, die je kunnen ondersteunen om te reflecteren en eens met een andere bril te kijken naar jezelf en je eigen patronen. 

Je kunt bij ons op De Maanhoeve in stilte zijn (met of zonder ondersteuning of begeleiding, wat je prettig vindt). Er zijn weliswaar andere mensen om je heen, maar daar hoef je verder niets mee. Geen sociale verplichtingen, geen oogcontact maken “uit beleefdheid”… niet hoeven nadenken over vragen of antwoorden die vanaf buiten op je af komen. Minder prikkels en afleiding waardoor je kunt opmerken wat er in je binnenwereld leeft en wat gezien wil worden.

Wat bieden we aan tijdens de individuele stilte juni retraite ?

  • een aantal dagen in rust en stilte te verblijven op je eigen kamer
  • geen vast programma, wel structuur (eten op vaste tijden en dagelijks een ochtendmeditatie)
  • alle ruimte voor je eigen behoefte… ondersteunend als je even tot jezelf wilt komen, een versnelling lager gaan
  • evt. gebruik maken van een van onze 3 leenfietsen als je in het nabij gelegen bos van Exloo wilt zijn voor een boswandeling
  • ontspanningsmassage als extra bijboeken in overleg met Marcel
  • Individuele coaching/ reflectie in overleg met Jerien (zie www.jerien.nl)

juni retraite 2Wat doen onze gasten zoal?
Op 1 staat het gebruik van onze prachtige stiltetuin van 2 hectare. De tuin is geschikt om zelfstandig verdieping op te zoeken, bijvoorbeeld door het labyrint te lopen, maar gewoon wandelen/mijmeren/mediteren/vogels spotten kan natuurlijk ook. Sommige mensen eten alleen mee en zijn graag in stilte . Anderen doen meditatief werk in de tuin, om uit het hoofd te raken en doen mee met de ochtendmeditatie. Anderen vinden het juist fijn om in contact te zijn, doen mee met de ochtend-meditatie of een (tuin)project. 

Klik hier om naar de pagina te gaan om een plekje in de juni retraite voor jezelf te reserveren. Onderaan die pagina staat het formulier om je aan te melden. 

Gegevens

Begin:
juni 3 @ 16:00
Einde:
juni 6 @ 16:00
Kosten:
Euro300
https://maanhoeve.nl/retraites/stilte_retraite_alleen/

Organisator

Marcel en Jerien
E-mail:
info@maanhoeve.nl

Locatie

De Maanhoeve
Exloërveen
Exloërveen, Drenthe 9574PB Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0626350264
Bekijk de site van Locatie