Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

4 daagse individuele stilte retraite met Pasen

april 15 @ 14:00 - april 18 @ 14:00

Euro395

Pasen: individuele stilte retraite april 2022 

**Nog 1 plaats beschikbaar**

Lijkt het je fijn om er tijdens de Paasdagen in stilte op jezelf te zijn? Jezelf even terug te trekken… tot rust te komen en te vertragen. Tijdens onze individuele stilte retraite april 2022 sta je zelf helemaal centraal, kun je in stilte ervaren wat zich aandient.

Een paar nachtjes ‘logeren’ op de Maanhoeve. Je hebt de beschikking over een fijne kamer (1 of 2p) of in een slaapzaaltje (4p), kunt genieten van de heerlijke grote 2 hectare stiltetuin, de Hof van Karuna. De vegetarisch-biologische maaltijden en drinken (koffie, thee, sappen) zijn bij je verblijf inbegrepen.

Pasen retraite april 2022

Inhoud schema tijdens Pasen stilte retraite april 2022:

  • Vrijdag aankomst vanaf 14:00
  • Zaterdagochtend: Authentieke Himalaya yoga-meditatie door Yogadocente Romy van der Pool). “Yoga Meditatie heeft in de vroege ochtend de grootste werking en is een prachtige manier om bij je Zelf te komen.
  • Zondagmiddag Dreamflow Sound Journey. Helende klankenreis. Gegeven door Menno van den Hout en Bianca Hulleman. Deze reis wordt het beste liggend ervaren en als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Dreamflow Sound Journey is zowel muzikaal als helend en werkt diep ontspannend.
  • Zondagavond 20:00 Paasvuur (vuurcirkel in de Stiltetuin)
  • Maandag gezamenlijke afsluiting en delen om 13:30

‘In stilte zijn’ ondersteunt het proces om je aandacht naar binnen te richten in plaats van steeds maar naar buiten. Dat doe je in je dagelijkse leven immers al genoeg. Er is geen oogcontact nodig, geen ‘verplichte’ communicatie , dus vrij van sociale beleefdheden (goedemorgen, eetsmakelijk, slaap lekker… etc.), niet hoeven nadenken over vragen of antwoorden die vanaf buiten op je af komen. Je geeft door ‘het stil-zijn’ jezelf de ruimte om even niets te hoeven of te  moeten… 

Wat bieden we aan tijdens deze individuele retraite april 2022 is er de mogelijkheid om een paar dagen in de Maanhoeve energie te verblijven. Ondersteunend als je even tot jezelf wilt komen. Die energie wordt door mensen ervaren als liefdevol, ontspannend, openend,  vertrouwd, helend.

Vanuit openheid kan van alles ontstaan, dat hangt af van je eigen behoeften. Je kunt gebruik maken van een van onze 3 leenfietsen als je in het nabij gelegen bos (3km) van Exloo wilt zijn voor een boswandeling. Je kunt tijdens een individuele retraite ook een  massage als extra bijboeken in overleg met Marcel (ontspanningsmassage).

Individuele Pasen retraite april 2022

Wat doen onze gasten zoal Op 1 staat het gebruik van onze prachtige stiltetuin van 2 hectare en het lopen van het Labyrinth. De stiltetuin is geschikt om zelfstandig verdieping op te zoeken, of om fijn in te wandelen, mijmeren, mediteren, vogels spotten, op jezelf te zijn. Sommige mensen zijn graag tijdens de gehele retraite in stilte. Anderen hebben af en toe behoefte aan een reflectiegesprek of zijn een deel van de dag in stilte tot na de lunch.

In verbinding kunnen zijn met elkaar kan zonder woorden door bijvoorbeeld bij een van onze koks in de keuken mee te helpen met groenten te snijden. Je kunt dagelijks meedoen met de ochtend-meditatie, een groepssessie  bijwonen of lekker op jezelf zijn op een mooi plekje in de tuin met een snoeischaartje.

Klik hier om naar de pagina te gaan om een plekje voor jezelf te reserveren.

Gegevens

Begin:
april 15 @ 14:00
Einde:
april 18 @ 14:00
Kosten:
Euro395
Evenement Categorieën:
,
https://maanhoeve.nl/retraites/stilte_retraite_alleen/

Organisator

Marcel en Jerien
E-mail:
info@maanhoeve.nl

Locatie

De Maanhoeve
Exloërveen
Exloërveen, Drenthe 9574PB Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0626350264
Bekijk de site van Locatie