Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Individuele mei retraite in 2022 (vol)

mei 2 @ 16:00 - mei 5 @ 16:00

Euro300

Mei retraite – individuele stilte retraite

Lijkt het je fijn om er een paar dagen helemaal uit te zijn in een spirituele omgeving? Tijdens onze individuele stilte retraite heb je alle aandacht voor je eigen behoeftes. Misschien wil je even tot rust komen of in stilte onderzoeken wat zich daarin aandient.

Mei retraite 2022Kom in de maand mei 2022 een paar nachtjes logeren op de Maanhoeve tijdens deze individuele mei retraite. Je hebt daarbij de beschikking over een 1 of 2 persoonskamer, kunt gebruik maken van alle gemeenschappelijke ruimtes, en alle biologische en vegetarische maaltijden zijn inbegrepen.

Je kunt bij ons op De Maanhoeve in stilte te zijn (met of zonder ondersteuning of begeleiding, wat je prettig vindt). Dit betekent geen sociale verplichtingen, geen oogcontact hoeven maken “uit beleefdheid”… niet hoeven nadenken over vragen of antwoorden die vanaf buiten op je af komen. Minder prikkels. Je geeft hierdoor echt de ruimte aan datgene wat op een diepere laag in je leeft en wat graag gezien wil worden…

Wat bieden we aan Wij bieden met deze individuele mei retraite 2022 de mogelijkheid om een midweek in de Maanhoeve energie te verblijven. Ondersteunend als je even tot jezelf wilt komen. Die energie wordt door mensen omschreven als liefdevol en los van oordeel, ontspannen, open, alsof je thuis bent. Vanuit die energie kan van alles ontstaan, dat hangt af van de behoefte van onze gasten. Je kunt gebruik maken van een van onze leenfietsen als je in het nabij gelegen bos van Exloo wilt zijn voor een boswandeling. Je kunt tijdens een individuele retraite ook een  massage als extra bijboeken in overleg met Marcel of een coaching/ reflectie-gesprek met Jerien

Mei retraite individueelWat doen onze gasten zoal Op 1 staat het gebruik van onze prachtige stiltetuin van 2 hectare. De tuin is geschikt om zelfstandig verdieping op te zoeken, bijvoorbeeld door het labyrint te lopen, maar gewoon wandelen/mijmeren/mediteren/vogels spotten kan natuurlijk ook. Sommige mensen eten alleen mee en zijn graag in stilte. Anderen vinden het juist fijn om in contact te zijn, doen mee met de ochtend-meditatie of een (tuin)project.

Klik hier om naar de pagina te gaan om een plekje voor jezelf te reserveren.

Gegevens

Begin:
mei 2 @ 16:00
Einde:
mei 5 @ 16:00
Kosten:
Euro300
https://maanhoeve.nl/retraites/stilte_retraite_alleen/

Organisator

Marcel en Jerien
E-mail:
info@maanhoeve.nl

Locatie

De Maanhoeve
Exloërveen
Exloërveen, Drenthe 9574PB Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0626350264
Bekijk de site van Locatie