Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Individuele retraite

maart 1 @ 11:00 maart 3 @ 16:00

Individuele retraite 

Lijkt het je fijn om er een paar dagen helemaal uit te zijn in een spirituele omgeving? Tijdens een stilte retraite alleen heb je alle aandacht voor je eigen behoefte, om tot rust komen of om in stilte te onderzoeken wat zich aandient. Kom een paar nachtjes logeren op de Maanhoeve. Je hebt de beschikking over een 1 of 2 persoonskamer, kunt gebruik maken van alle gemeenschappelijke ruimtes, en alle biologische en vegetarische maaltijden zijn inbegrepen.

Je kunt er zelf voor kiezen om een dagdeel tot 12:00 of zelfs de hele dag zelf in stilte te zijn (met of zonder ondersteuning of begeleiding, wat je prettig vindt). Dit betekent geen oogcontact, geen sociale verplichtingen, niet hoeven nadenken over vragen of antwoorden die vanaf buiten op je af komen. Je geeft dan de ruimte aan datgene wat op een diepere laag in je leeft en wat graag gezien wil worden…

Wat bieden we aan Wij bieden met een individuele retraite de mogelijkheid om een midweek in de Maanhoeve energie te verblijven. Ondersteunend als je even tot jezelf wilt komen. Die energie wordt door mensen omschreven als liefdevol en los van oordeel, ontspannen, open, alsof je thuis bent. Vanuit die energie kan van alles ontstaan, dat hangt af van de behoefte van onze gasten. Je kunt gebruik maken van een van onze leenfietsen als je in het nabij gelegen bos van Exloo wilt zijn voor een boswandeling. Je kunt tijdens een individuele retraite ook een ontspanningsmassage als extra bijboeken in overleg met Jaqueline en Marcel.

Wat doen onze gasten zoal Op 1 staat het gebruik van onze prachtige stiltetuin van 2 hectare. De tuin is geschikt om zelfstandig verdieping op te zoeken, bijvoorbeeld door het labyrint te lopen, maar gewoon wandelen/mijmeren/mediteren/vogels spotten kan natuurlijk ook. Sommige mensen eten alleen mee en zijn graag in stilte. Anderen vinden het juist fijn om in contact te zijn en staan graag naast onze kok Jaqueline in de keuken, doen mee met de ochtend-meditatie, een drumcirkel of een (tuin)project.

We zijn veel bezig met spiritualiteit in het dagelijks leven op de Maanhoeve, terwijl we ondertussen met beide benen op de grond bouwen aan onze prachtige plek. We willen alle facetten van het leven graag bewust doen, dus het gaat vaak over bewust zijn, aan tafel/ in onderlinge gesprekken.

Klik hier om naar de pagina te gaan om een plekje voor jezelf te reserveren.
(**noot vooraf: ** nog 2 beschikbare plaatsen dd. 20 jan 2022)

Gegevens

Begin:
maart 1 @ 11:00
Einde:
maart 3 @ 16:00
Kosten:
Euro195
Site:
https://maanhoeve.nl/retraites/stilte_retraite_alleen/

Organisator

Marcel en Jerien
E-mail:
info@maanhoeve.nl

De Maanhoeve

Exloërveen
Exloërveen, Drenthe 9574PB Netherlands
+ Google Maps
0626350264
Bekijk de site van Locatie