Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open dag voor de buurt

mei 22

Op zondag 22 mei houden Marcel & Jerien een Open Dag op De Maanhoeve.

Retraite centrum De Maanhoeve Drenthe
Stiltetuin van De Maanhoeve

Adres: Exloërveen 18 A, te Exloërveen.
Tijd: ochtend van 10:00 tot 12:00 of middag van 13:00 tot 15:00
Graag aanmelden vooraf i.v.m. het aantal beschikbare parkeerplaatsen. Als je met de fiets komt is dat helemaal fijn!
Aanmelden kan via dit formulier :  https://forms.gle/zRXqwoc51M8LUB717

Voel je van harte welkom om kennis te komen maken en te genieten van een bijzondere wandeling door de stiltetuin, De Hof van Karuna. Er is koffie en thee. Om 11 uur en om 14 uur vertellen Marcel en Jerien kort wat over de Maanhoeve in het compleet vernieuwde verduurzaamde gebouw “De Rode Maan” (de voormalige kwekerij kapschuur).

Sinds onze komst op 1 oktober 2021 zijn we nogal druk geweest met alles. Meteen een grote verbouwing aan de schuur/groepsruimten, het grote terrein, ons alles eigen maken. Nu is er meer rust en ruimte en zouden we je graag willen ontmoeten en leren kennen. Voel je welkom op onze open dag om even langs te komen.

De Maanhoeve
De Maanhoeve is een retraite centrum voor bewust zijn, met een bijzondere stiltetuin “Hof van Karuna’. Deelnemers aan een retraite trekken zich voor enkele dagen eventjes terug in stilte en rust. Vaak met begeleiding van een docent/trainer.

Vanuit de rust ontstaat er ruimte… om met aandacht stil te staan bij je eigen binnenwereld, wat belangrijk voor je is. Door ons drukke leven van alledag komen we daar niet altijd aan toe. Door een beter contact met de eigen binnenwereld voelen mensen zich vaak weer steviger staan in het dagelijkse leven

 

Gegevens

Datum:
mei 22

Organisator

Marcel en Jerien
E-mail:
info@maanhoeve.nl

Locatie

Exloërveen 18a, 9574 PB Exloërveen, Nederland