Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Meditatie en Mindful Yoga

maart 18 @ 15:00 maart 20 @ 15:30

Retraite met meditatie, mindfulness en yoga…

Een weekend lang jezelf onderdompelen in Stilte, Meditatie, Compassie, Mindfulnes,  Yoga … en wandelen in de natuur. De docenten Inge en Albert begeleiden je  tijdens dit weekend.

Helemaal niets hoeven in de prachtige omgeving van het Drentse landschap. Met een fijne groep mensen zijn we het weekend samen en oefenen we in het hebben van aandacht voor je binnen- en buitenwereld.

ZIJN IN PLAATS VAN DOEN

Door uit je dagelijkse leven te stappen, te onthaasten en weer op te laden.  Eenvoudig weg van de drukte, de stress en de zorgen die door het dagelijkse leven soms ongemerkt ons leven binnensluipen.
Ontdek de kracht van stilte. Een gedeelte van het weekend zijn we in stilte.
Er is in het weekend een mooie balans in deze retraite met Meditatie, Mindfulness, Yoga, heerlijke  maaltijden en tijd voor jezelf waar je je eigen wensen kunt volgen, bijvoorbeeld een mooie wandeling maken in de prachtige tuin van het Hof van Karuna van de Maanhoeve van het Drentse landschap . Tijdens het weekend wordt er met veel aandacht en liefde vegetarisch voor ons gekookt. Je wordt heerlijk verzorgd.  Je hoeft geen ervaring te hebben met mindfulness, meditatie of yoga, maar het mag natuurlijk wel. Een open en nieuwsgierige houding is genoeg.

Gegevens

Begin:
maart 18 @ 15:00
Einde:
maart 20 @ 15:30
Site:
https://bemindful.nl/weekend-retraite/

Organisator

Inge en Albert
E-mail:
info@bemindful.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator

De Maanhoeve

Exloërveen
Exloërveen, Drenthe 9574PB Netherlands
+ Google Maps
0626350264
Bekijk de site van Locatie