Individuele begeleiding

Meer contact met je innerlijke leiding

Behoefte aan wat steun?

In het proces van bewustzijnsgroei kan er regelmatig wat verwarring of ongemak optreden. Dat hoort bij groei, je komt immers op nieuw en onbekend terrein, maar soms kun je het ervaren als heftig en intens! Het kan dan fijn en helpend zijn om dit ongemak te delen, te spiegelen of wat handvatten te krijgen die je weer op weg helpen en wat vaste grond onder de voeten geven. Individuele begeleiding is altijd gericht op het versterken van jouw eigenheid, het contact met je Zelf. 

Deze tijd heeft ieders licht nodig. Ik help je graag om dat licht (weer) te herkennen, zodat je makkelijker de weg naar huis kunt vinden. 

Voor wie?

  • Als je het gevoel hebt jezelf kwijt te zijn, niet meer goed weet wie je bent.
  • Als je meer contact met je gevoel wilt, dit wilt ontwikkelen, er niet goed “bij kunt”.
  • Als je het gevoel hebt vast te zitten of jezelf saboteert.
  • Als je meer ‘uit je hoofd’ wilt, meer in het moment wilt leven.
  • Als je handvatten wilt om jezelf beter te begrijpen, je zekerder te voelen.
  • Als je grenzen beter wilt leren herkennen of effectiever om wilt gaan als iemand over je grens gaat.
  • Als je inzichten hebt, maar moeite hebt om dit “te leven”, echt iets te veranderen.

Of als je je om de een of andere manier aangetrokken voelt om eens contact op te nemen

Jerien

Individuele begeleiding

Je kunt bij mij terecht voor 4 vormen van begeleiding. Ik houd van kort maar krachtig en mijn doel is altijd om jou te versterken en je vertrouwen op je eigen innerlijke stem/leiding/ gevoel te vergroten. Na 1-3 sessies zijn we meestal een stuk opgeschoten!

PSYCH-K®
Dit is een methode om direct verandering aan te brengen in jouw onderbewuste energieveld. In je onderbewuste energieveld zitten al je patronen opgeslagen, waardoor je steeds weer creeert in je leven wat je misschien eigenlijk niet meer wil. Totdat je dit mechanisme doorkrijgt en met je overtuigingen aan de slag gaat. Psych-K is de meest efficiente manier die ik ken om patronen te veranderen, en om stressvolle of emotioneel geladen gebeurtenissen te ‘zuiveren’. Meer informatie over PSYCH-K® kun je vinden in het interview met Paula van der Werff in de podcast van Oersterk

Algemene begeleiding
We onderzoeken waar je behoefte ligt en afhankelijk daarvan bekijken we wat helpend is. Dat kan een reflectie zijn, ik kan je helpen ordenen wat er speelt in je leven, opties voor vervolgstappen aanreiken. Ik werk graag vanuit Een Cursus in Wonderen, waarbij de buitenwereld en wat zich daarin voordoet, beschouwd wordt als een afspiegeling van je binnenwereld. Door te kijken wat er in jouw leven voorbij komt/ speelt onderzoeken we samen wat dit zegt over jouw eigen binnenwereld. Het helpt je om de rode draad weer te zien zodat je zelf weer verder kan.

Human Design/ Gene-keys
Als je jezelf beter wilt begrijpen kan het heel helpend zijn om iets te weten over je Human Design. Zeker als je nog een beetje “in je hoofd zit” of wel wat houvast kunt gebruiken in je gevoelswereld. Human Design geeft je ontzettend veel houvast, details, invalshoeken en brillen om naar je zelf / jouw energieveld te kijken, en die te leren kennen. Het helpt je om onderscheid te maken tussen wat echt van jezelf is, en waar je gevoelig bent voor conditionering door je opvoeding en onze cultuur. Het meest waardevolle is denk ik dat je in gaat zien op welke manier je verschilt van anderen, en vertrouwen krijgt in jouw unieke manier van zijn. Voor een Human Design sessie is het van belang dat je je geboortetijdstip ,datum en plaats weet. 

Uitwisselen van Ervaring
Soms is het fijn om in een open sfeer te kunnen praten over hele praktische onderwerpen, zoals de weg van hoofd naar hart, liefdes-relaties, scheiding, (co-)ouderschap, omgang met kinderen, autisme, het opzeggen van je baan, ondernemerschap, contact met andersdenkenden, depressie, angst, steeds meer leven in eenheid. Op deze onderwerpen heb ik zelf ervaring, ik bekijk deze gebeurtenissen/onderwerpen inmiddels vanuit een spirituele invalshoek en je mag me daar alles over vragen. 

Werkwijze en Kosten

Een sessie met mij duurt ongeveer 1 uur en kan online (veel mogelijkheden) of live op de Maanhoeve (beperkt mogelijk). Mijn ervaring is dat online sessies net zo krachtig zijn als live-sessies, dus vanwege praktische overwegingen stuur ik daar graag op aan 🙂

Een algemeen begeleidingsgesprek is 95 euro.
Een PSYCH-K®-sessie is 95 euro. 

Een introductie in Human Design is 95 euro. 

Tijdens retraites van Marcel en Jerien kun je een 1-op-1 sessie boeken tegen het  retraite-tarief van 75 euro. 

Sessie boeken?

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel/ stuur een appje naar Jerien op 06-11 56 24 61