Retraite locatie voor organisaties

Bewust werkt

Voor veel werknemers is het de afgelopen periode een tijd geweest van verandering. Nieuwe vormen van werken, minder contact met collega’s, nieuwe vraagstukken over de eigen rol binnen de organisatie. Zowel organisaties als werknemers zijn er bij gebaat als mensen goed in hun vel zitten en gevoelsmatig op de juiste plek zitten. De Maanhoeve wil organisaties en hun medewerkers hierin ondersteunen. 

De Maanhoeve biedt meerdaagse werk-retraites. Contact maken met jezelf staat hierbij centraal, via stilte, meditatie, 1-op-1 gesprekken en groepssessies rondom thema’s als grenzen stellen, plek innemen, voelen en denken. Vanuit dat verbeterde contact ontstaat vervolgens de stap naar de buitenwereld, die meer diepgang en vervulling met zich meebrengt in het dagelijks leven. Een retraite is hiermee een waardevol cadeau om de persoonlijke groei van medewerkers te ondersteunen.

Retraites voor organisaties

Retraite locatie
De Maanhoeve

Afstand nemen om scherp te zien

De Maanhoeve biedt een bijzondere en rustige retraite locatie om je met een groep deelnemers  terug te trekken en bezig te zjin rondom een bepaald thema. 

We kunnen je daarbij op verzoek ook ondersteunen bij het vormgeven van een maatwerkprogramma met ons netwerk van trainers/docenten die veel ervaringen hebben met retraiteprogramma’s.

Aanvraag - Retraite locatie

Belangstelling voor De Maanhoeve als retraite locatie om te huren? Verstuur hieronder je gegevens met vragen of toelichting. We nemen dan contact op om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken.