Vrijwilligers

Een afscheidscadeau
...van een van onze backpackers, die de onvoorwaardelijke liefde voelbaar meebracht en achterliet op de Maanhoeve
Prachtige oude deuren
die we vonden op Marktplaats en nu de entree vormen van onze Zendo
Lampjes
De achterklep vol met zelfgemaakte lampenkappen voor in de nieuwe kamers
Click Here
Loyale bouwers
Het bouwteam getrakteerd op een lunch. Wat een loyaliteit en inzet. Ze zijn zelfs een keer tot half 1 ’s nachts doorgegaan om de vloerverwarming er op tijd in te krijgen
Click Here
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous
Next

Vrijwilligers op de Maanhoeve

In de zomermaanden (juni tot september) zijn er vrijwilligers-plekken en kun je enkele weken tot maanden verblijven op de Maanhoeve, bijdragen als vrijwilliger. We verwelkomen maximaal 3 (internationale) vrijwilligers met interesse in spiritualiteit. We hebben al gasten ontvangen uit Saoedi-Arabie, Mexico, Brazilie, Portugal, de VS en ook uit Nederland. 

Als vrijwilliger kun je helpen met projecten, zoals het bouwen van een tuinhuisje, onderhoud aan de gebouwen, werk in de (moes)tuin, en hulp bij de retraites. Misschien heb je andere talenten en vind je het leuk om te helpen met social media, of iets anders betekenisvols voor onze spirituele plek. We bieden vegetarische maaltijden, een eigen caravan in de tuin op ons caravan -veldje en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. In ruil geef jij je energie aan de Maanhoeve om het een nog mooiere plek te maken.

We organiseren vanaf september 2022 ook met enige regelmaat tuindagen. Dit kondigen we aan in de agenda.  

Vrienden van de Maanhoeve

We zijn dankbaar voor de spontane support die we krijgen van mensen die ons en de Maanhoeve een warm hart toe dragen. Er zijn bijzondere dingen ontstaan het eerste halfjaar, met mooie energetische uitwisseling.

Wil je iets waardevols bijdragen aan de Maanhoeve? Neem dan contact met Marcel op om de mogelijkheden te bespreken (06 26350264).