Je verblijf op de Maanhoeve

De woonboerderij

Op de bovenste verdieping van de woonboerderij zijn 7 kamers met in totaal 11 slaapplaatsen. Daarnaast is er een slaapzaal/multifunctionele ruimte voor sessies zoals lezingen, trainingen of als kleine slaapzaal (4 personen).

Ook zijn er twee douches/toilet combinaties, een kleine pantry met aanrecht en koelkast. Er is een lift in het gebouw naar de eerste etage.

3 x 1-persoons, met eigen wastafel
4 x 2 persoons, met eigen wastafel
1 x slaapzaal voor 4 personen / ook in gebruik als multifunctionele groepsruimte

Bedrijfsgebouw De Zonnehof

kamer-retraite
Kamer2-retraite

Zonnehof

De voormalige schuur van de kwekerij ondergaat langzaam een transformatie. Eerst met eenvoudige kamertjes in de bedrijfsruimte van de voormalige kwekerij en nu stapsgewijs naar een duurzaam multifunctioneel bedrijfsgebouw met een prettig binnenklimaat. In 2022 zal deze transformatie stapsgewijs gaan plaatsvinden. 

In het bedrijfsgebouw De Zonnehof komen 18 slaapplaatsen met beneden in totaal 7 eenpersoons slaapkamers, een slaapzaaltje met 3-4 slaapplaatsen, twee toiletten en 3 douches. 

Op de 1e verdieping vind je de Zendo / groepsruimte. In de planning staan 5 extra slaapkamers voor in totaal 7 personen. (2×2 persoons en 3x eenpersoons), 2 WC’s en 1 badkamer met een ligbad/douche combinatie. Deze verdieping zal in de loop van 2022 zijn gerealiseerd.

Als extra zijn in de Stiltetuin beschikbaar nog 3 x 1 persoons  cabines (=de 3 vrolijke beschilderde flowerpower-caravans). 

Ook is er 1x staanplaats voor een camper en zijn er verschillende staanplaatsen mogelijk voor tenten aan het begin van de stiltetuin.