Je verblijf op de Maanhoeve

De woonboerderij

Op de bovenste verdieping van de woonboerderij zijn 7 kamers met in totaal 11 slaapplaatsen. Daarnaast is er een slaapzaal/multifunctionele ruimte voor sessies zoals lezingen, trainingen of als kleine slaapzaal (4 personen).

Ook zijn er twee douches/toilet combinaties, een kleine pantry met aanrecht en koelkast. Er is een lift in het gebouw naar de eerste etage.

3 x 1-persoons, met eigen wastafel
4 x 2 persoons, met eigen wastafel
1 x slaapzaal voor 4 personen / ook in gebruik als multifunctionele groepsruimte

Groepsaccommodatie

De schuur van de voormalige kwekerij heeft een volledige transformatie ondergaan. Stapsgewijs zijn we naar een volledig verduurzaamd multifunctioneel groeps-accomodatie gegaan met vloerverwarming, een eetzaal, fijne slaapkamertjes en een pantry/bijkeuken voor koffie en thee. Ook de zaal voor groepen/trainingen is volledig vernieuwd en hoogwaardig geïsoleerd en voorzien van airco/luchtverwarming.

Er zijn 7 ruime 1-persoonskamers, die ook voorzien kunnen worden van een extra bed. Daarnaast is er een slaapzaal voor 4 personen. 

Het sanitair (2  toiletten en 3 douches) wordt gedeeld.

Op de 1e verdieping vind je de Zendo / groepsruimte / trainingsruimte. De Zendo is een groepsruimte van ongeveer 108m2 (9,5m * 11,4m).

Ook is er 1x staanplaats voor een camper en zijn er in het zomerseizoen verschillende staanplaatsen mogelijk voor tenten aan het begin van de stiltetuin. Elektriciteit is aanwezig op bepaalde plekken.